Ties Coaching | Visie
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Visie

‘Vooruit is niet altijd rechtdoor’, zo luidt het credo van Croonen Coaching. Op het pad van persoonlijke ontwikkeling bewandelt immers ieder een eigen weg. Daarom wordt de nadruk gelegd op het versterken van individuele krachten, vaardigheden en mogelijkheden. Juist de verschillen tussen mensen mogen in een organisatie tot hun recht komen.

Zonder oordeel en met respect voor iedere beslissing wordt een route met haalbare doelstellingen uitgestippeld, die leidt naar waartoe de gecoachte wil komen. De aanpak van Croonen Coaching  is oplossingsgericht en we gaan aan de slag met situaties waar mensen zélf invloed op kunnen uitoefenen. Wat kan iemand binnen diens mogelijkheden in lastige situaties? Wat lukt wél? En hoe kunnen iemands kwaliteiten optimaal benut worden? Dankzij een constructieve en resultaatgericht aanpak worden medewerkers, teams en organisaties geholpen om het beste uit zichzelf te halen.